Get Adobe Flash player

Cégismertető

Múltunk

Cégünk 1991. Október 15-én alakult, de helyén 1896-tól ipari üzem működött. Az 1960-as évek elejéig különböző tulajdonosi szerkezetben malomként üzemelt, majd annak leszerelése után helyén megyei központú állami vállalat két üzeme működött, melyek különféle tartályszerkezeteket és konfekcióipari ruházat gombjait gyártották. Az 1989-es rendszerváltást követően, 1991.október 15-én önálló, magántulajdonú társasági formává (KFT-vé) alakult át. A megalakulást követően a bekövetkezett piaci átrendeződések miatt folyamatosan csökkent a gombgyártás (műanyagfeldolgozás) aránya, és folyamatosan nőtt, meghatározóvá vált a hegesztett szerkezetek, nyomástartó berendezések és az ipari hűtéstechnológia nyomástartó berendezéseinek gyártása.

1993-tól részt vettünk a hazai PB- gáz piac tartálygyártás igényeinek kielégítésében: 3-100m3 tartályok tömeges gyártása, autóba szerelhető tartályok gyártása, majd 1995-től  állandó fejlesztéssel alakítottuk ki jelenlegi profilunkat.

A gyártáshoz szükséges eszközök folyamatosan fejlesztésre, cserére kerülnek, a gyártási területünk az évek során folyamatosan bővült, és jelenleg is bővítés alatt áll.
A termékszerkezet bővülésével 2011-ben megkezdtük a gyártást a 2. telephelyünkön egy 1000 m²-es gyártócsarnokban.

Jelenünk

A folyamatos termékszerkezet váltás következtében 2009-ben az üzem területén kizárólag különböző nyomástartó edények gyártása folyik, főleg a hűtőipar, vegyipar és a gépipar számára.
Termékeinknek 98% -a külföldön kerül értékesítésre. 8 potenciális megrendelővel tartjuk a közvetlen kapcsolatot, de közvetetten termékeink megtalálhatók minden jelentős Európai multinacionális vállalatnál.
A KFT.-ben dolgozók létszáma átlagosan 100-120fő. Fizikai dolgozóink közül mindenkinek van szakmunkás bizonyítványa, van akinek több is.
Alkalmazottaink szintén kvalifikáltak, mérnökök, közgazdászok, német, angol nyelvtudással is bírnak.
A KFT vezetésének alapvető célja, hogy termékeivel kielégítse a vonatkozó műszaki és jogszabályi követelményeket (melyek törvényekben, rendelkezésekben, szabványokban, irányelvekben vannak meghatározva) valamint maximálisan megfeleljen a vevő által támasztott követelményeknek, beleértve a szerződésekben nem rögzített, de a technika állásának mindenkori szintjén joggal elvárható vevői igényeket is. Ezért a KFT vezetése EN ISO 9001:2001 szabvány követeléseinek megfelelő dokumentált, és tanúsított minőségirányítási rendszert működtet.

Jövőnk

A már említett magasan kvalifikált dolgozói gárdánk, alkalmas arra, hogy a jelenleg folyó, a Kft. egészét érintő általános fejlesztés következményeként megvalósított igen magas műszaki színvonalú eszközállományt megfelelően működtesse. Fejlesztésünk eredményeként olyan műszaki színvonalú gyártómű áll rendelkezésünkre, mely hatékonyságában, minőségben messze meghaladja az átlagos gyártóműi színvonalat. Célunk a jövőben is az, hogy a vevői igényeket maximálisan kielégítsük, úgy a határidő, mint az ár és a minőség területén.

Mottónk: "A VEVŐ JÖJJÖN VISSZA, NE A TERMÉK".