Get Adobe Flash player

GYIK

- Milyen formában kérhetünk Önöktől ajánlatot?

Telefonon és írásban is kapcsolatba léphetnek velünk, a honlapon megadott elérhetőségeken: a konkrét ajánlatkéréseket írásban, e-mailen várjuk.

 

- Vannak-e raktárról szállítható termékeik?

Cégünk egyedi megrendelés alapján gyárt, azonnal raktárról nem áll módunkban termékeket küldeni.

 

- Megrendeléstől számítva mekkora átfutási idővel kell kalkulálni?

Termék típusától függ: általában 4-6hét, de ha a vevő igényei úgy kívánják, ennél rövidebb határidővel is tudunk szállítani.

 

- Milyen fizetési kondícióval szállítanak?

Ismeretlen, első partner esetén a megrendeléskor előleget kérünk, a termék kiszállítása előtt a fennmaradó vételár kiegyenlítését. További rendelések esetén a partneri kapcsolat erősödésével, folyamatosan egyre kedvezőbb kondíciót tudunk biztosítani. Előleg nélkül a termék kiszállítását követően 30 napos vagy akár kedvezőbb fizetési határidőt is el tudunk fogadni.

 

- A legyártott berendezések helyszíni beépítését vállalják-e?

Cégünk alapvetően a műhely körülmények közötti gyártásra van berendezkedve,termékszerkezetünknél erre van szükség. De partneri kapcsolatainkra alapozva tudunk megbízható, komoly referenciákkal rendelkező, helyszíni szerelésre, üzembe helyezésre szakosodott kivitelezőt ajánlani.

 

- Az üzleti kapcsolatban az idegen nyelv okoz-e problémát?

Nem. Cégünk közel 100%-ban külföldi piacra, alapvetően az EU különböző országaiba szállít. Vezető munkatársaink elsődlegesen angol, német nyelven bonyolítják az üzleti ügyeket, de Román, Szlovák, Cseh és Francia partnereinkkel is tudunk anyanyelvükön kommunikálni. A termékek gyártásánál Angol, Német nyelvű dokumentációkat használunk.

 

- Vállalják –e a termékek szállítását is?

Bár saját szállítójárművel nem rendelkezünk, szívesen nyújtunk segítséget a helyszínre való szállítás megszervezésében is.